Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Klippe seg da

Hår og sånnPosted by Sofie Thu, August 21, 2014 23:09:25
23.6.14 Til frisøren vi går...
Oki.. -Jeg har bestemt meg! Jeg skal selv bestemme "når" håret mitt går... Skal ikke la noen cellegift ta håret mitt! Ser for meg at det må være skrekken. At håret faller av, som en ser på film osv.

Har en sabla god venninne som er frisør. Hun har vært frisøren min i mange år.. Hun kjenner meg og hun kjenner håret mitt!! Er så heldig at jeg stort sett bare setter meg i stolen og sier JA! Men jeg har alltid hatt MASSE hår. Jeg har tykt og masse hår! Og jeg liker også å "bli ny" på håret...

Jeg ringte henne og spurte om hun ville ha det gøy og leke litt med meg fremover.. Og i dag er første runde.. kremt! Skummelt! Er noe med det når du plutselig ikke har valget lenger.. Jeg skal bli skalla lissom!!! og ja da.. Det er bare hår og det vokser ut igjen, og det er så mange fine parykker og luer og alt sånnt! Men veldig rart og uvirkelig og plutselig være der selv!! Tror ikke dette med parykk er noe for meg, men har blitt rådet til å skaffe meg en, bare sånn i tilfelle... Hmmm usikker!

Våkner av at tårene renner denne dagen... Gruer meg.. vil ikke... Men jeg vil alikevell! Følelsene sitter utenpå! Er egentlig ganske utålmodig av meg og alt skulle egentlig skjedd i går... Vente er no dritt! Men den "utenpå følelsen" slapp litt taket når jeg satt meg i stolen. Frisøren min er en ganske så beroligende og god dame as, anbefales! Hun kommer med forslag og jeg sier ja! Sommerblond for mamma'n min og Boggienigth.. ;)HALLU... hehe..

  • Comments(1)//www.sofiesvei.no/#post13