Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

D-dagen!!

BehandlingPosted by Sofie Mon, September 08, 2014 19:48:19
14.8.14 Dagen jeg har ønsket å unngå og gruet meg så inn i h... til er her.. Føkk, Cellegift i 6 mnd...

Tok en innsovningspille i går… er fæl til å ligge å gruble og ikke få sove. Men fikk sove i ca 10 timer i natt og det var så deilig. De siste ukene har jeg ikke sovet så mye. Er litt redd for å ta innsovning for ofte… Men ja, tilbake til i dag!!! Guff og gru. Dagen starter med en coctaile med div kvalmemedisiener og en god smoothie… Phuuu.. En driiit vond ettersmak.

Kjekken er med meg og kan ikke si at jeg er på noe "happy" sted nå... ER'E MULIG!!

En utrolig hyggelig sykepleier tar oss imot, hun er liksom "min" nå! Hun forklarer, vi snakker, jeg stiller mine spørsmål (kjekken syns jeg spør for mye..) og vi blir liksom litt kjent. Jeg får en varmepose på armen for å varme opp blodåra.
Så er vi liksom "i gang".. og juletreet er pynta litt tidelig i år..

Drøye 2 timer var vi på sykehuset..

Hjemme igjen!! Det føles rart.... Veldig rart... Det var 4 forskjellige ting de pumpa inn i meg + saltvann for å skylle osv... Det ene var ganske rødt og etterpå når jeg var å tissa så det ut som det var rosè vin... Haha Bortkasta liksom ;) Er svimmel, vondt i hodet og føler meg litt rar.. Lukter mange rare lukter også... Ble uvell i magen og kvalm når vi kjørte hjemmover.. Men nå har forskansa meg på sofan sånn om det kommer snikende snart... Tenker jeg blir her ja!

  • Comments(0)//www.sofiesvei.no/#post32