Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Blir gal..

BivirkningerPosted by Sofie Wed, September 10, 2014 10:25:27
22.8.14
Glir gal av å klø... Er så digg at kvalmen har gitt seg!
Men nå er det nye ting som plager.. "Harregod" Har en belegg i munnen, som kjennes ut som jeg har drukket cola i 1 mnd uten å pusse tenna.. Er visst "normalt" og er trolig sopp i munn/gane/svelg.. Det er ekkelt... Svir og klør også andre steder, uten å utdype det ytterligere... Men følte meg ikke så høy i hatten når jeg var på apoteket og kjøpte Corsodyl, sinksalve og canesten... Huden er sår og har fått store kviser, hodebunnen er også sår og håret er rart!! Litt sånn "stålull" liknende.. Men men det går fint! Det er fredag!
Er rastløs og går meg en tur til Ahead frisør og velvære. Et par venninner som er å fikser på håret og jeg vil si hei. Boggienigth sier hun føler det litt rart og kanskje vondt når hun sitter å "limer" på hår mens jeg skal miste håret... Hallo!! Jeg ser ikke sånn på det og syns du blir drit fin på håret!! Love u.. U go girl ;)

Denne helgen skal det være festival i bygda.. Hadde planer om å være med på den.. Både som frivillig og deltager.. Men etter omstendighetene har jeg måtte melde avbud. Lei meg for det.. Kjekken og de fleste av vennene våre skal jo dit! Ikke den "hotteste" artistlista, men festival og konserter.. Hallo, jeg elsker det!!

Min gode nabo og barndomsvenninne ringer meg å lurer på om jeg vil være med på festival... HALLO!!! om jeg vil???? Seff vil jeg! Men er jo i den uke der imunforsvaret mitt er på bunn... Får jo ikke lov til å gå på kino, kjøpesenter, med barnehagebarn osv.. Men festivalen er jo ute sier hun! Jeg må ringe sykehuset!! Sykepleieren sier at det ikke er noe galt i å være ute, selv med masse folk. Bare jeg tar forhåndsregler.. Med ingen klemming, ikke fryse, ikke svette osv. osv... Jeg er fortsatt usikker og hun lurer på om hun skal si at det er ok eller at jeg bør være hjemme...

Jeg planlegger å være sykt forsiktig og folka mine skal passe på meg!!

Vi sto helt på siden og jeg var SÅÅÅÅ nervøs i begynnelsen at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg... Men det gikk bra og det var ikke så mange kjente jeg møtte denne kvelden, da jeg kom litt sent og holdt meg ganske så i ro... Fikk med meg de jeg ville Vaular og Maria Mena!!

  • Comments(0)//www.sofiesvei.no/#post36