Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

3. runde...

BehandlingPosted by Sofie Sat, September 27, 2014 23:44:33
25.9.14
Ja, da er det klart for runde 3... Sent i går kveld kom jeg på at jeg hadde glemt å gå på apoteket for å hente noen av kvalmemedisinene mine... Jeg må ta de før kuren.. "Cemohjerne" kalles det... kan sammenliknes med ammetåke... Er en bivirkning det også, kortidshukommelsen tar litt ferie liksom!! Men med en kjapp tur innom apoteket så fikk jeg tak i de da! I dag er jeg så heldig å ha med meg den beste sykepleier (lillegull) og tanta mi. Så er det blodprøver...Lillegull ble tatt imot av "min" sykepleier for en liten samtale og omvisning, mens jeg var inne hos legen for å fortelle om hvordan de siste 3 ukene har vært.. Legen spør hvordan det har gått... Jeg begynner bare å grine!! Ja-ja gruer meg så til å bli syk igjen.. Har vært så digg å ha gode dager og være litt engasjert osv.. osv... Men fikk tatt meg sammen da. Jeg får et par ekstra resepter på no mer kvalmestillende og hun gjør litt om på den ene typen av de 3 cellegiftene (FEC) jeg får. Legen liker ikke at jeg er så lenge kvalm, selv om det var 1 dag kortere nå en forige runde!!! Jeg går på vekta og der er det ingen endring.. (buhuuu) Men har jo vært så sykt fysen de siste 3 ukene (!!!)
Når jeg kommer inn i "rommet mitt" så er lillegull i full sving med å gjøre klart (hun er i himmelen.. Hun elsker plaster og div legeting..) Hun har blitt forklart og fått stillt sine spørsmål ;) (mammahjertet gråter litt lettet og endelig... Tar meg sammen for å ikke vise det!) Lillegull holder meg i handa når veneflonen settes!
Så "pynter vi juletreet"
Så er vi igang igjen da...
Åååå jeg hater det as... FUCK CANCER!!!Men må jo smile og ha på meg "maska" når jeg har med meg verdens beste sykepleier asistent.. ;) Legen ville at jeg skulle ha i meg en ekstra halvliter med saltvann... Og lillegull fikk henge den opp!! Stas!Så var vi ferdige for denne gang.. Yes ferdig med 3 av 4 (av denne typen behandling..)Jeg får streng beskjed om å hjem og legge meg og bare hvile... Det går tilsynelatende greit! Det er ikke altid like greit å være mann og planlegge div når det gjelder kidz, trening, lekser, middag osv... Haha.. sorry kjære men i dag gikk det rundt for deg... Meen du huka deg greit inn da! Mamma er hos meg mens kjekken fikser div som må fikses!! Jeg blir drit kvalm.. Ligger rett ut. Har ikke blitt såååå kvalm før!! Det sitter liksom rett "bak tunga"... Jeg får en bøtte og brekker meg litt.. (sorry) men ingenting kommer opp!!! Jeg spiser et par salte kjeks og tar litt alternativpiller og slukner... (Sorry "Bad hairday..")
Men etter å ha sovet et par timer er former MYE bedre.. Jobben min er på seminar i dag og jeg er på "FaceTime" med 2 kollegaer, som var superkos og så følte jeg at jeg var litt med jeg også... men tror de hadde bedre middag enn meg da..Litt kokt ris og loff med smør var det skrotten fikk i seg til kvelds... Nattinatt!!!  • Comments(3)//www.sofiesvei.no/#post55