Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Du ser bra ut...

TankerPosted by Sofie Thu, April 30, 2015 10:22:46
Det er en greie jeg hører ofte og tusen takk for det... Det er godt å høre! Men min tidligere sjef sa sist jeg møtte henne; Du ser bra ut, men nå vet ikke jeg hvordan du har det på innsiden.... Og den var så "spot on" som bare det!!! For på innsiden er det veldig kaos om dagen. Jeg har ikke planer om å utbrodere (nå) om den angsten jeg konstant har om dagen, blandet med stress. Tåler ikke så mye om dagen og jeg stresser vel meg selv opp også. Det er ikke godt å være "her nede", men jeg har ikke planer om å være der lenge.... Og må vel en tur ned i kjelleren og se seg om for å kunne fortsette der oppe... Så jeg vil heller skrive igjen når jeg har mere "kontroll" på meg selv... Prøver å leve opp til dette, men ikke like lett hele tiden!!

Jeg driver å prøver å trene opp kroppen min igjen, og opplever det godt selv om jeg fortsatt har sure muskler og vonde ledd... Veien er lang, men er på vei!!!Har også hatt litt ekstra egenpleie med å farge håret og sånn...I dag starter jeg (den siste) feiringen av 40 årslaget mitt og skal nyte tid med familien på tur... Gleder meg, selv om hodet er stressa... Så da stikker jeg en tur til New York!! Og når jeg kommer hjem skal jeg ha litt seriøs skrivetid!! Har holdt på å skrive selv om jeg ikke har lagt det ut... Må bare komme meg over noen hinder først... Oki?

Og til mine faste følgere, som også legger igjen kommentarer... Tusen takk jeg suger alle kommentarer til meg ;)
Peace, love & harmony fra meg XX

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.