Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Operasjon nr 2

OperasjonPosted by Sofie Thu, August 28, 2014 16:06:23
9.7.14
Oppmøte på sykehuset kl 09.. Ble skrevet inn, så blodprøver, så inn med veneflon (den første bomma.. så det ble 2 men da i feil arm.. så det ble egentlig 3 stikk),

så ultralyd av lever (som var en fiffi greie.. ble injesert med noe luftgreier..), så vente litt, så trillet opp til operasjonen (som tok 19 min.), 2 timer på oppvåkningen (veldig kvalm og alergisk reaksjon på narkosen i dag..), så trillet inn på rommet presis kl 16 (dobbeltrom, dame som snorker og har kateter..), så ligge i flere timer, så hjem... Haha digg å komme hjem!!


Leverprøvene jeg tok så bra/ok ut ( en svults av blodårer som ikke er farlig) Mye mindre smerter denne gangen, men føler VELDIG "hangover" og det eneste jeg hadde lyst på når jeg lå på oppvåkningen var hjemmelagde kjøttkaker i brun saus og nypoteter... (!!??!!??!!:::) Er bare 32 grader ute!! Det jeg fikk var 2 knekkebrød med ost og kaviar.. Haha! Men, ingen vil lage det til meg da... Smiler og er så klar for livet nå... Haha... Og bare litt fysen da!!! "Knis"

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sofie Thu, August 28, 2014 22:35:42

Tusen takk vakre kvinne/menneske... elsker deg helt til evigheten...

Posted by Hanne Bugge Thu, August 28, 2014 21:22:50

Ikke alles verden går "sin vante gang". for oss som er nær, forandres hverdagen bare ved viten om at en av oss har fått kreft. Vi vil gjerne VISE at alt er normalt, men skyggen truer... La oss håpe dette blir en av de minst bratte og kronglete stier som finnes i kreft-helvete, for det er et helvete. Takk for at du deler, så ærlig og direkte <3 Krysser fingrene for at det blir hyttetur i høstferien med jentene, hytta er ledig- så formen din bestemmer ;) Vær sterk!