Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Litt rosa da...

TankerPosted by Sofie Wed, October 08, 2014 23:09:02
Har lovet å ikke være en sånn rosablogger... Men nå skal jeg være litt rosa.. Det er vel greit?? For dere som kjenner meg vet at jeg på ingen måte er "sånn" rosa!! Men vi er jo i oktober og det er en rosa måned, så da tenker jeg det er ok!!

Først, jeg har aldri hatt lange, flotte og sterke negler.. I hele våres når jeg hadde kreften innabors hadde jeg de værste neglene jeg noen gang har hatt.. flisete, tynne og de sprakk alle veier... Så fikk jeg beskjed om at når jeg starta på cellegift kom de til å bli enda værre... Hmmm... (altså en bivirkning er at neglene blir ødelagt og flere mister dem helt..) Nå er jeg jo vant med å ha tynne og sprø negler fra før så da tenkte jeg at det blir jo ikke den store forskjellen da!! Men faktumet er at jeg ALDRI har hatt så fine negler som jeg har nå... De er lange, sterke og vokser som aldri før!!! Skjer'a liksom?? Har til og med blitt spurt om hvor jeg får fiksa neglene... Skjønner ingen ting jeg... Men det er en dum ting med å ha lange negler... Jeg kan da ikke bruke linser... Har ødelagt 2 sett allerede.. Så jeg får velge - Lange negler eller linser.. Nå blir det lange negler.. Har ikke hatt så fine negler siden jeg støpte negler når jeg giftet meg!! Haha, greit med noe som er positivt da og mot bivirkningene... Nå er jeg ikke av de flinkeste til lakk og sånn, men øver meg der også!! Blir vel den "jåledukka" når jeg er ferdig med denna dritten!!

Det andre; Huden min... den er skikkelig blæææ om dagen.. spess i uke 2 etter cellegiften... Da får jeg hud som en fjortis med masse bylleliknende greier over hele halsen og i kinnene... Det klør no inn i natta, men blir heller ikke kviser.. bare klør... og huden er også så sår/øm... Men jeg er så heldig å ha noen som vet råd.. Hehe.. Jeg pleier å dra til en salong og "fikse/farge" vipper og bryn... Og der er det verdens beste service altså... Blir behandlet som en dronning altid og uansett liksom! Får noen prøver og får altid time. Selv om jeg til tider kan være litt treg med å bestille time og jeg plutselig skal noe e.l. får jeg time.. Jeg gikk til "damen" min Mona og sa jeg måtte ha en krem for den dumme huden min. Som er litt overfølsom, og som hudlegen sier så har jeg "elveblesthud" og tåler bl.a. ikke parfyme rett på huden.. Men Mona vet råd vet du.. Fikk med noen prøver på Decléor sin "Aroma nigth" og den er helt fantastisk... De dagene jeg har vært skikkelig ille har jeg brukt den på dagen også (siden jeg ikke skal ut eller ha på sminke...) Så HUD Asker anbefaler jeg virkelig altså, alle som jobber der er så flinke og imøtekommende.
Til slutt i dag må jeg bare skryte litt.. Det er vel også lov!! Som ivrig dansemamma som altid pleier å være med kidza når det er noe danseopplegg hadde jeg en kjip greie i helgen... Det var battel i Trondheim (Pop what you got - battle for cancer) og vi har snakket lenge om å dra oppover, da vi har familie der oppe også... Men mor er syk og det ble vanskelig!! Storegull var veldig lei seg for at hun ikke fikk dra, da både crew medlemmer og trenere skulle dra + flere andre kjente... Sånn sent torsdagkveld setter vi oss i sving med å fikse et sted hun kan bo og skyss osv... Fredag morgen får vi klarsignal fra tanta til kjekken (fikk t.o.m. tilbud flere steder..) som tilbyr kost og losji og hun ønsket selv å dra med toget.. (var enten utsolgt eller veldig dyre billetter igjen på fly) Jenta satte seg på toget alene hun og stilte til battel på lørdagen... En dansepappa (pappa til en i crewet) sendte meg stadige oppdateringer om hvordan det gikk... Som nevnt.. det var helt j.. å ligge her på sofan mens hun var der og "ga jernet" SÅÅÅÅ STOLT AS!!! Og hun kom seg helt til finalen (I break og det er en tøff dansegren, spess for en jente..)... I finalen fikk hun ingen ringere enn hennes egen mentor og trener Mathias... Phuuu!!! En superstolt mamma og jente som er så stolt av sin andre plass!!! Crew kompisen Johan kom også helt til finalen i både popping og hiphop og hans motstander var deres andre mentor og trener Camilla... Tøffe kidz as!!! Og tusen takk dansepappa for fortløpende oppdateringer og bilder osv... Setter så pris på det!! Her er de stolte finalistene, vinnerene og stolte andreplassene..Fineste folka as...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.