Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Innleggelse

OperasjonPosted by Sofie Wed, August 20, 2014 18:24:56

17.6.14 Innleggelse
Mamma og jeg venter i spenning på venterommet… Sykepleieren kommer og henter og viser oss til rommet. Det første hun sier er at jeg må t av meg jakken og opp med armen (hun peker på høyre arm..) Lydig som jeg er løfter jeg armen, og dama begynner å barbere meg under armen og sier det var ikke bra nok for oss… Oki, hadde planer om å barbere meg før jeg legger meg da… men det er venstre side det gjelder sier jeg! Der var det visst bra.


Så blir vi sendt for å ta blodprøver, så får jeg no sånn radioaktivvæske sprøyta inn i puppen (så de kan se og lokalisere lymfene..) Så var det litt lunsj før legeundersøkelse. Satt et par timer og ventet på kirurgen som aldri kom da..

Dro hjem og fikk være med på 7. klasse avslutningen mammahjertet smiler.


Ligger nå nyvasket og nybarbert (!!!) og «klar» for å bli trillet opp til operasjonssalen i morgen tidelig kl 0730.. Er den første som skal opereres, men de skal vekke meg kl 0600 for å gi meg litt medisiner! Operasjonen starter ca 815-830.. Kjenner det «litt» i magen ja….


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.