Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

TOM!!!

Min verdenPosted by Sofie Tue, December 16, 2014 20:45:53
Nå er det noen dager siden jeg har skrevet... Og det har vært lite produktivitet fra min side om dagen. Har heller ikke planer om å skrive så mye i dag. Er liksom litt "tom" om dagen, og klarer ikke å skrive. Har ikke energien! Sorry!! Vet jeg har flere trofaste lesere, men jeg kommer sterkere tilbake. Sliter med søvnen og masse hetetokter, så søvnkvaliteten blir dårlig og jeg blir sliten. Samler de kreftene jeg har til å "fikse" jul og lage hverdag for kidza. De betyr alt for meg og håper sånn selv om, selv om... At de får en fin og god jul, og at de ikke husker denne julen som da "mamma var syk". Men jeg er så utrolig heldig som har så mange fine folk rundt meg... Evig takknemmelig!! Men vil bare si fra at jeg har det greit og ok, sånn etter forholdene. Skal få skrevet litt mer vettugt i løpet av morgen dagen når jeg har sovet litt til og mest sansynlig har litt mer energi og ikke er så "tom"... Men har opplevd så mye fint i det siste også, så det kommer, snart!!!

Love, peace & harmony fra meg x

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sophie Tue, December 16, 2014 22:19:50

Lägg din tid på jul, barnen och familjen när du har tid och kraft! Det är ju det vi alla helst vill, frisk som sjuk. Helt rätt val av dig och vi som trofast läser dina innehållsrika inlägg, har stor förståelse till att bloggen kommer i andra hand! :) Stå på jenta mi! Få en jul med allt det den har av goder, försök glömma ibland, och njuuut!