Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Da ble det jul da...

BehandlingPosted by Sofie Wed, December 24, 2014 02:12:17
Siden sist jeg skrev et skikkelig innlegg har jeg hatt 2 behandlinger, en proppfull helg, med "mitt julebord" der jeg var på konsert sammen med min kjære forlover og vi var på intimkonsert med Vinni (dere som kjenner meg vet at jeg har et skikkelig "cruch" på han... så det var STORT..) Var også på finale på "PWYG Battel for cancer" og juleavsluttning på dansen til kidza.. Og etter det har jeg vært ganske "tom" og har puslet meg sakte men sikkert frem til i dag.

Jeg har fått gjort litt her hjemme hver dag, men det har gått sakte (mange pauser da)... Har hatt noen tunge dager, og noen gode dager også!! Nå er jeg faktisk i mål med alt, og det faktisk før jeg pleier, samtidig som jeg ikke har stresset... Vel, oki da... Har jo til tider vært litt ekstra stressa og trodd jeg ikke skulle komme i mål og hatt følelsen av å være totalt udugelig og håpet at noen skulle komme til meg å si alt er bare tull, og vips så var alt greit og huset var til og med fiksa og rent osv... Hadde som mål å bli ferdig i helgen, da jeg skulle ha behandling i dag og formen stort sett er litt usikker den dagen jeg har hatt behandling. Men jeg har også vært flink og heldig og fått "outsourca" det meste av hendelser og "lag" som skal skje i jula... Skal faktisk ikke ha noen her og skal bare være gjest, og det kjennes godt nå, selv om det har sittet laaaaangt inne!!
I skrivende stund er egentlig hjertet litt tungt og det er ikke lett å skrive nå... Men jeg har ikke skrevet på lenge og det har vært greit å ta litt avstand. Tidligere i kveld så jeg på "kvelden før kvelden" på NRK, og vet ikke om dere så det men Lene Marlin og Jon(o) var der og snakket om sorg og åpenhet og det at det har hjulpet dem å være åpne om det. Jon(o) fortalte om tapet av sin kjære kone, og de snakket om forskjellen på å være åpen, og det å ikke være det... Det satte meg ut litt og det gjorde/gjør vondt. De siste dagene har jeg også tenkt så mye på alle dem som har en "tom stol på julekvelden" i år... og det gjør så jævlig vondt å miste noen... Nå skal jeg være helt ærlig (igjen) for jeg er så jævlig redd for at mine skal oppleve nettopp det... At de får en tom stol på julekvelden, eller rundt middagsbordet for den saks skyld, selv om jeg IKKE skal være en av dem så er følelsen og tankene der... Men, FØKK!!! Dette går jo bra! Ikke sant?? Nå skal jeg bare nyte jula og mine kjære! De siste to gangene jeg har fått "dosen min" har det gått ganske greit... Forige gang sov jeg gjennom hele greia... Hadde seff glemt å ta alle medisinene jeg skulle ta før jeg dro hjemmefra, så alt tok litt lengere tid, for jeg måtte da få de intravenøst først og de måtte virke først... Haha! Så kjekken satt der og leste i et blad mens jeg snorka meg fjennom hele greia...
I dag gikk det også greit! Flott utsikt og nydelig vintervær i dag, så ingenting å klage på der nei!! Men...Jeg hadde ikke min faste sykepleier da hun hadde fri, og stakkar hun som var min for dagen greide å stikke feil 2 ganger...auuuu, sånt svir og gjør vondt og disse sykepleierene har den regel at om de stikker feil 2 ganger så må en annen prøve... Så ved tredde forsøk gikk det greit!! (sa det til henne, nå tar jeg bilde så du får treffe den åra NÅ...) hehe... Hun traff hun (smileblunkefjes)I dag hadde jeg også med meg verdens beste "entourage" og det gikk fint i dag også, men det ble ikke no soving på meg da...Jeg må også vise dere et par knall bilde fra "mitt julebord"..Nice as.... (smelt..)

Her om dagen fikk jeg den fineste sjokoladen av kjekken (hjerteriøynenesmilefjes)
Litt galgenhumor fra meg... Jeg har jo lagt merke til at det er så mange som legger ut bilder av sine flotte juletrær på sosiale medier... og helt ærlig så syns jeg dere har pynta dem alt for tidelig assa... Så helt enig med "Blomster-Finn" Treet skal pyntes lillejuleaften! Jeg har tross alt pynta 2 i dag (lillejuleaften) mitt første så slik ut:En del av det siste jeg var med å pynte i dag/kveld, ser slik ut:Med denne så ønsker jeg dere alle fred, glede og kjærlighet i jula (+ alle andre dager også da..)

Jeg har lovet å skrive litt mere om PWYG battel for cancer og dens historie, noe jeg skal gjøre i romjula. Det var fantastisk å være der og føler meg så beæret å si at jeg er en del av det...

Men ta vare på hverandre og de dere er glad i og skap masse gode minner for liten og stor!! Så kommer jeg veldig snart sterkere tilbake... hehe, SNART er jeg meg selv igjen (litt i allefall, hehe)

Jo... (der kom det litt..) Har fått meg en sånn fin bok eller daglig kallender! Bestilt den helt fra usa, så den tok sin tid og hadde helt glemt den når den endelig kom... Men tenkte den kunne være fin å ha for å minne meg på alt jeg glemmer om dagen! Og det er ikke lite as!! Den kan kanskje hjelpe meg til å sove litt bedre om natta også.... For det er så slitsomt med all den "ligge og ikke få sove når jeg legger meg" og oppvåkningen jeg har om natta... Fått beskjed om at kroppen kommer til normalen sånnsett ett par måneder etter jeg er ferdig med cellegifta!!! Så det gleder jeg meg til as, er jo værre enn å ha en nyfødt baby som våkner og må amme... Særr ja!!!
Fin, ikke sant?

Et siste ordak for i dag! Og dette kan jeg skrive under på med 3 streker under svaret as...

Men, god jul a godtfolk og husk å nyte de små øyeblikk...

Love, peace & harmony fra meg X

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by jane Sun, January 04, 2015 12:39:02

Hei jenta mi, nå er jula over og det er jammen bra. Jeg var veldig spent på hvordan denne jula ville bli med tanke på denne driten du har i kroppen, men jeg må si og jeg tar av meg hatten og bukker og neier og heier på deg når jeg ser hvor sliten du er men allikevel tar deg isammen for du ville gi resten av familien en god jul. Det ble en veldig fin jul, neste år blir enda bedre. Takker deg jeg og resten av gjengen for en veldig fin jul, og spesielt takk til söstra mi som atter en gang med tanke på hvor töft hun har det oppi dette så leverer hun atter en gang. Så Ann-Sofie jeg vil önske deg et riktig godt nytt år og at 2015 vil bli ditt år, det er det mange som önsker deg når jeg ser alle som fölger deg på fb. og andre steder. Kjärlighet og masse gode vibber og klemmer fra meg til deg tante Jane. Vi heier alle, love, peace&harmony .

Posted by Malle Wed, December 31, 2014 00:12:31

Mine tanker er hos dig altid <3 <3 <3