Sofiesvei.no

Sofiesvei.no

Fra frisk til syk og til å bli frisk igjen!!

Fra å være helt frisk, til det å få en diagnose. Verden rundt fortsetter å gå sin gang, men jeg har fått brystkreft... Kreft liksom!! Men i min verden stopper det hele litt opp, men #YOLO #FuckCancer

Bli med å "hei på meg" da vel..

http://blogglisten.no/blogg/www.sofiesvei.no/

Burde ikke å skrive nå...

HverdagPosted by Sofie Wed, January 07, 2015 21:49:57
Men... Nå er jeg ferdig med 10 av 12 behandlinger med cellegiften Taxol, og er jo egentlig veldig glad for det!! For det betyr at om 2 uker er jeg helt FERDIG med cellegift! Etter det er det tid for stråling!! Vil ikke tenke på det enda, for jeg gruer meg til det også, akurat som jeg gruet meg til å statre på cellegift for nøyaktig 6 måneder siden!

Behandlingen i går gikk greit, er lei så gruer meg alikevel liksom, selv om jeg snart er ferdig!! Men savner så en "hverdag" at jeg holder på å bli sprø... Samtidig som jeg blir kvalm av alle bivirkningene og ubehaget de gir... Er derfor jeg ikke burde å skrive nå! Fordi jeg i skrivende stund er litt negativ i hodet mitt...I går hadde jeg som nevnt behandling og hadde med meg tanta mi. Må si jeg er så utrolig glad for at jeg aldri har vært alene på behandling... De fleste gangene jeg har vært på sykehuset til behandling, ser jeg mange som er der for samme "ærend" men er alene. Men når jeg skal ha stråling må jeg vel bare vende meg til å dra alene... Kan ikke forvente at noen skal ha muligheten til å være med hver dag liksom... og strålinga tar jo ikke så lang tid som cellegifta!! Mer info om det kommer når jeg vet mere selv!! Så nå legger jeg den under sofan frem til 2.2... Hehe... Her legger jeg ut 100% uretusjerte bilder, i motsettning til enkelte andre bloggere... Knis!!Har på litt sminke da... For oppdaget i går at jeg har mistet så og si alt øyenbryn (igjen..) og vipper... "Juhuuu" Men du ser jeg har litt hodehår under der, sant? (Smileblunkefjes)

Nevnte i siste innlegg at jeg sliter med søvnen... Er sikkert derfor jeg ikke er i riktig "sinsstemning" nå... For jeg driver å tvinger meg selv til å ikke sove på dagen nå, og har ikke lagt meg igjen etter at kidza har gått på skolen, og prøver å holde meg våken hele dagen!!! Det er vanskelig... Sov vel 20 min på ettermiddagen på mandag og en timestid i går etter behandlingen. Men i dag har jeg ikke sovet og er helt kake.... Startet dagen i dag med å gå tur... Hadde time hos fastlegen kl 10 og tusla rundt på senteret etterpå før jeg gikk hjem igjen og har siden prøvd å holde meg litt opptatt (for ikke å sove).
Men surrehue som jeg er om dagen klarte jeg å gå hjemmefra uten både linser og briller... Forsto liksom ikke helt hvorfor alt var så tåke og uklart!! Hallo liksom!! Kanskje derfor jeg også har så vondt i hodet nå!! Fikk litt utblåsning hos fastlegen da. Det var digg. Når jeg var på senteret kom jeg over noen fine/digge bukser som var på salg og tenkte det var lurt å prøve dem da... (risterpåhodetmedstoreøynefjes). Gikk vel sånn tålig greit å prøve buksa... Men når du har en kropp som er så sår og øm som min samtidig som hoven og full av vann, så er det ikke bare-bare å få på seg skoene igjen!!! Samtidig som svetten renner! Spør pent damen i butikken om de har et skojern jeg kan låne. Men, nei-da... måtte subbe meg bort til skobutikken som var på andre siden av senteret og krysse fingrene for at jeg ikke traff noen kjente... (gikk også med høretelefoner i ørene så jeg skulle se ut som jeg var i en helt annen verden...) Med skoene i handa, fikk jeg der låne et skojern og strevde som bare det med å få på med de JÆVLA skoa.... (kommentar fra kjekken når han leser; For et syn det må ha vært... Herre min hatt). Det verker i tærne og klarer nesten ikke å "knipe" tærne, så hoven er jeg og det værker skikkelig i fingrene (hele tiden..) Blæ igjen, burde ikke skrive nå kjenner jeg... Hmmmm... Men kom meg hjem til slutt da!!Etter jeg kom hjem har jeg ryddet i kommoden, sånn bare for å gjøre noe... Farlig å sette seg i sofan uten å gjøre no vøtt... Da sovner jeg bare!! På mandag ryddet jeg faktisk i undertøyskuffen... Hallo!!! Da har du problemer as, når jeg ikke klarer å bare "ikke gjøre noen ting" Å, gi meg en hverdag tilbake a!!! Føkk!!!

I morgen skal jeg til en sånn spesialistfysio. For å utelukke at det ikke er noe med lymfene, og fordi jeg har så vondt i brystmuskelen (der jeg opererte), og under og utover venstre arm... Satser på at det bare er muskulært!

Men nå var det nok syting fra meg... Var veldig glad op positiv før i dag da!! Så det kommer tilbake. Humøret er litt sånn berg og dalbane, så "maska" er snart på igjen! Savner håret mitt også...Nå ble jeg litt sånn rørt... Har skifta profilbilde på facebook... Bildet ble tatt i fjor sommer, når vi var på båten og før jeg startet med cellegift, men etter operasjoner!! Bare fordi jeg var lei av det bildet som var der og fordi jeg savner sommer og HÅRET mitt liksom... også har jeg fått så mange fine og hyggelige kommentarer... Tar alle med meg inn i hjertet mitt og vit at det gir meg styrke!!! Alle kommentarer her eller der suges inn og tas vare på! Tusen takk!!Love, peace & harmony fra meg XX

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.